sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Aurajuustokastike pastalle


Opiskelijalla on tukien juuri saavuttua pieni aikaikkuna valita ravintonsa hintaa tarkemmin tutkimatta. Aurajuuston ystävä voi tilanteesta nauttia herkullisella kanapohjaisella aterialla. Ainesosiksi tarvitaan:
  • Diskreettiä kanaa
  • Aurajuustoa
  • Soijakermaa
  • Pastaa
  • Ketsuppia
  • Mausteita
Kanaksi sopii halvin mahdollinen hunajamarinoitu suikaleseos. Aurajuustoa voi hankkia peräti kaksikin pakettia, aterian eräs teema on pyyhkiä pois muistikuvia opiskelijaravintolan miedonmakuisista tulkinnoista. Soijakerma on mukava vaihtoehto kiinteäksi käsittelemättömille utare-eritteille.

Kana kypsennetään tavanomaisella menetelmällä sopivaa lämmitysalustaa käyttäen. Mausteita voi lisätä oman makunsa mukaan, tässä tapauksessa sekaan eksyi näemmä currya. Pasta kannattaa altistaa kiehuvalle vedelle.

Lihan kypsyttyä on aika lisätä aurajuusto. Halutessaan lisäyksestä voi ottaa valokuvan. Aurajuuston hienontaminen onnistuu mainiosti paistolastalla. Seoksen viskositeetin laskemiseksi on syytä lisätä kermantapaista.

Aikansa hauduttuaan sekä kastike että pasta ovat valmiita. Ennen nauttimista pastaa ja kastiketta kannattanee annostella materiansiirtimellä nautinta-astiaan. Erinomaisen loppusilauksen saa ketsupilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti